Tuesday, June 12, 2007

Вулгарни секс оргии с малолетни по родното ни Черноморие

Въпреки съществуващите законови забрани простутуцията с деца и малотетни е в разгара си по родното ни Черноморие.

Англичани пристигат на талази на едноседмични екскурзии с нискобюджетни авиолимии в Слънчев Бряг, където се отдават на секс оргии и пиянство, пише в статия, поместена в британското издание Съндей Пийпъл.

В красивия балкански курорт семейства наблюдават ужасени – пияни британци. По улиците, на плажа, в басейна или в градини може да се види т.нар. «бонк» (инструмент за пушене на трева), 14-годишна проститутка за цената от 10 лв, както и стая в т.нар. «фамилни хотели» за един час също не е проблем да бъде намерена.

Александър Ячев, управител на местна туристическа агенция, споделя, че преди, това е било семейно място, в което сега цари хаос, поради царящото беззаконие. Седмица след като англичаните получиха приз за турсти с най-лошо поведение, британското списание «Пийпъл» започна разследване в Слънчев бряг.

В повечето от 100 нови хотела, построени през последните две години, както и по протежение на плажната ивица, изпълнена с открити барове, млади англичани събират сили за поредната нощ на «страст».

Банковият работник Адам Сторер, 22, през смях споделя, как три нощи след като е пристигнал вече е бил с три момичета. «Има много момичета, очевидно не по-възрастни от 14 години, които се прибират всяка вечер с различно момче», казва Мария Стрид. Междувременно в ъгъла на заведението се забелязва 22-годишен англичанин, приемащ 20-та си напитка за деня.

Статията продължава със сцена, развиваща се в нощния бар «Лазур», където млада брюнетка не се притеснява да прави секс на публично място. Нейна приятелка споделя, че поради свободата, която имат там, те харесват мястото.

В друг нощен клуб 19-годишно момиче от Глазгоу открито заявява предпочитанията си към българските мъже, тъй като се отнасяли с повече респект към жените. Таксиметров шофьор споделя, че може да се видят хора, правещи секс извън хотели, в храсти или на плажа.

Въпреки това инвазията на слънце и секс търсещи туристи не се нрави на всички. Така например по алеята, където семейства се разхождат с децата си, местни 14-годишни момичета предлагат телата си за по-малко от 10 лв. Местен доктор заяви, че приема на седмица най-малко по шест момичета, които са толкова пияни, че се нуждаят от спешна медицинска намеса.

В заключение списанието завършва с това, че въпреки за българите това да е грубо и вулгарно, едно нещо било сигурно, че "предстои дълго и горещо лято" в Слънчев бряг.

Австрийската органзация за защита на децата (ЕСПАТ) се оказа права в това, че България се е превърнала в Мека за секс-туристи и педофили. Това ли е, с което искаме страната ни да се свързва? Ще останем ли безучастни към закон, който ще разрастне този престъпен бизнес?

No comments: